Jump to content

 
Photo

MapPublisher map views GONE

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
supercooper

supercooper

    Contributor

  • Validated Member
  • PipPip
  • 45 posts
  • Location:Fayetteville, AR
  • United States

Using Illy CS and MP 7...anyone ever had their map views disappear? I just got some error (something about an attribute not being able to be displayed) and now my map views are gone. I saved, rebooted (XP), and reopened. No map views. This could really suck.

#2
CHART

CHART

    Chart

  • Validated Member
  • PipPipPipPipPip
  • 358 posts
  • No Country Selected

Ouch, :(

This one should go out to the MP support center. They have always been helpful with regards to troubleshooting... have you upgraded to 7.1...
Chart

#3
ELeFevre

ELeFevre

    Hall of Fame

  • Associate Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,049 posts
  • Gender:Male
  • Location:Louisville, Colorado USA
  • Interests:Cartography, musical instruments, reading, hiking, craft beer
  • United States

...anyone ever had their map views disappear?





Never had that happen.

What happens if you import a new file?



#4
Hans van der Maarel

Hans van der Maarel

    CartoTalk Editor-in-Chief

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3,882 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands
  • Interests:Cartography, GIS, history, popular science, music.
  • Netherlands

Doesn't sound familiar, but I haven't upgraded to 7.1 yet. In any case, this one really should be forwarded to support@avenza.com, so that they can take a look at it.
Hans van der Maarel - Cartotalk Editor
Red Geographics
Email: hans@redgeographics.com / Twitter: @redgeographics

#5
supercooper

supercooper

    Contributor

  • Validated Member
  • PipPip
  • 45 posts
  • Location:Fayetteville, AR
  • United States

UPDATE:

I restarted AI again, and the map views cam back...hhmmm....weird. BUT, before they came back (before I restarted), I did try and import a shapefile, Erin, and it came in just fine, but still nothing appeared in the map views or map stylesheets. I will report this to Avenza, but stuff like this always happens in a crunch time, doesnt it? Thanks for the replies, folks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

-->